För dig som tränar i ungomsgruppen

Du är på din första terminen och befinner dig antagligen i början av din kampsportskarriär. Det här kommer bli HUR bra som helst.
Här tränar du som barn och ungdom tillsammans med andra i liknande ålder. Detta är viktigt i kampsport. 

 

För att du skall få en så bra upplevelse som möjligt är vitkigt att vi tillsammans är införstådda med ett antal detaljer.

 1. Vi bjuder på två provträningar sedan måste du bestämma dig om du vill lösa terminsavgift, årsavgift eller om det helt enkelt inte var din typ av sport.
  Vill man börja träna hos oss men inte har råd precis just då, prata med någon av Huvudtränarna och fråga. Vi löser det mesta. Vad vi inte löser är "förhalning" och fortsatt tränande utan att ha pratat med någon av tränarna. Det är inte aktuellt och vi kommer reagera därefter.
 2. Du behöver så fort som möjligt skaffa träningsutrustnining. Klubben har en gräns på 4 veckor - därefter - om du fortfarande saknar utrustning - så kan du räkna med att du får träna andra saker än övriga gruppen eller i värsta fall får stå över träningen helt. Har du inte fixat utrustning

  Det innebär följande utrustning:
  -Tandskydd
  -Grenskydd (krav för killar, valfritt för tjejer)
  -Boxhandskar
  -Smalbensskydd
  Ju fortare du införskaffar detta ju fortare kan vi utveckla din förmåga.
 3. Ju bättre kondition du har ju bättre kommer du bli inom thaiboxning och kickboxning. Vi har en tydlig fokus på fysisk träning och hjälper dig väldigt gärna med tips och råd för träning utanför kampsporten.
 4. Vi hjälps åt med städningen på klubben. Det gäller alla grupper och alla instruktörer. Även nybörjargruppen. Det rör sig om några minuters arbete efter ett pass någon gång ibland. Värre än så är det inte.