Nybörjarkurs i kickboxning.
Startar 2021-01-19 - Partille/Sävedalen

Särskilda restriktioner gäller - Se vidare information nedan

Industrivägen 37 i Sävedalen
Tisdagar: 18.00-19.15
Torsdagar:18.00-19.15

Åldrar: 15 år + 

Häng med en riktigt bra kickboxning och thaiboxningsklubb!

Vi har nybörjarpassen för dig som vill komma i form och lära dig kickboxning och thaiboxning på absolut bästa möjliga sätt! 
Här kommer du utveckla en mycket god anpassad fysik samtidigt som du pedagogiskt och metodiskt lär dig en mycket effektiv kampsport.

Vår träning är mycket strukturerad och följer såväl en teknisk skolplan som en fysträningsplan. Vi vet var du börjar och vi vet i vilken form du skall vara i slutet på terminen. Lämna över det arbetet till oss så lovar vi dig resultaten. 

Priset är 2000 SEK per termin ordinarie. 
Pga samhällssituationen kommer vi VT2021 ta betalt för tre månader i taget för att minimera ekonomisk risk för medlemmar. 1000 SEK betalas vid första träningstillfället och ingen provträning erbjuds denna termin. 


Först till kvarn gäller och vi har ett begränsat antal platser. När gruppen är full går det inte längre att anmäla sig på denna sida. 

Välkommen hem till oss!

Gällande särskilda restriktioner pga. Corona/Covid-19

Följande gäller
- 8 personer x 2 i lokalen samtidigt. En grupp kommer befinnas i delen vid fönstret, en grupp i delen vid dörren mot gymmet (yta 1 och yta 2). Vid terminsstart får man reda på vilken del av lokalen som är "hem" och då är man där varje pass. Dom som håller till vid fönstren går igenom vanliga entrén. Dom som håller till vid dörren går in via gymmet.

- Max 17 personer tillåtet i kampsportslokalen samtidigt

- Paret man skapar i början av passet är det som gäller resten av passet.

- Vi tar betalt för tre månader i taget denna terminen för att minska den ekonomiska risken för medlemmarna. För att vara garanterad en plats gäller betalning. Swish: 123 27 53 150 - Märk betalningen med förnamn + efternamn.

- Max 16 betalande medlemmar per vuxengrupp. 

- Ingen provträning utan betalning görs på plats.

- Bägge omklädningsrummen används uteslutande för toalettbesök - Ingen dusch eller ombyte där.

Anmälan