Ta din kampsportsträning till HELT andra nivåer

Har ni inte vågat ännu är det definitvt dags!


Privatträning inom kampsport är mycket effektivt för utvecklingen. Under ett grupp-pass har du instruktören tillsammans med många andra och tiden instruktören är begränsad. Med privatträning har du full tillgång och instruktörens hela uppmärksamhet under hela träningstimman (60 minuter). Det gör att utvecklingen påskyndas oerhört och du som elev blir bättre fighter väldigt snabbt. 

Privatträning lämpar sig både för nybörjare och tävlande med lång erfarenhet. Träningen skräddarsys efter din utvecklingsnivå, din nuvarande tekniska färdighet och din målsättning. 
 

Kontaktuppgifter till respektive Tränare

Björn Rudman, Huvudinstruktör

bjorn@rudmanconsulting.se
Läs mer om Björn här >>>>

Magnus Segerberg

magnus@westcoastkickboxing.se

Läs mer om Magnus här >>>>

Referenser

Jag vill starkt rekomendera privatträningen. Det är världsklass. För mig är det hur bra som helst. Jag har all fokus på mig och får feedback direkt när något behöver justeras och även när jag gör rätt. Det har fått mina tekniker att förbättras ganska snabbt, tycker jag själv. Alla små tips som jag får under privatträningen försöker jag alltid ta med mig till de ordinarie träningarna och det funkar skitbra. Det är verkligen beroendeframkallande och jag älskar det! :)

 

- Hanna Bäckman. Elitsatsande kickboxare. 23 år.

PT-träningen är en investering i mig själv.
Jag har någon som peppar mig och får mig att ta ut mig maximalt under varje träningspass.
Det är en timme där bara jag är i fokus.
Får dessutom lära mig att äta rätt, och ta hand om mig på bästa sätt.
Jag kan varmt rekomendera detta. "


Linda 30år mamma.

Personlig Träning är för mig den träning jag får ut mest utav. All fokus är på mig och mina mål och jag har en egen tränare som peppar mig och ser till att jag når dit. Det är den absolut bästa träningen för mig då den inte bara är tuff och intensiv utan också otroligt rolig och lärorik. Jag kan verkligen rekommendera personlig träning!

 

- Pernilla Carlsson, 25 år

Chef och instruktör inom friskvårdsbranschen