För alla hjältar till föräldrar

 

 

Vi som driver klubben, Douglas, Magnus och Björn är själva föräldrar. Vi är också barn till äldre föräldrar. Vi vet hur lätt det kan vara att hamna i fel umgängeskrets, att vara på fel plats vid fel tidpunkt och att falla för grupptryck i farliga situationer. En av anledningarna till att vi startat West Coast Kickboxing är att erbjuda ungdomar ett seriöst alternativ till fel umgänge, till fel ställe vid fel tidpunkt och till farligt grupptryck.

Den naturliga frågan Ni föräldrar ställer er är: “-Men hur kan min son/dotter klara sig undan allt detta genom att lära sig slåss? Räcker det inte att jag oroar mig som det är?”
Först vill vi göra en sak mycket klart. Hos oss lär man sig inte att slåss. Slagsmål är fult och smutsigt - kickboxning och thaiboxning är vackert och rent. Vill man lära sig att slåss skall man inte komma till West Coast Kickboxing.
Hos oss får din ungdom lära sig moral och etik. Både inom idrott och i privatlivet. Hos oss får din ungdom lära sig att ta hand om sin kropp och sin intelligens. Hos oss får din ungdom lära sig vikten av disciplin i livet. Hos oss får din ungdom lära sig att bara för att man kan försvara sig fysiskt betyder inte det att den vägen är bäst att gå.
Att använda kickboxningens och thaiboxningens tekniker i självförsvarssyfte måste alltid vara sista vägen ut och då lyder ungdomen under samma lagar och förordningar som alla andra medborgare i samhället.

Hyser du som förälder av olika anledningar fortfarande tvivel hurvida din dotter eller son skall få träna hos oss på West Coast Kickboxning vill vi att du skall veta att som förälder så har man alltid en stående inbjudan till att komma till våra träningar för att prova själv, för att fråga oss instruktörer om saker ni undrar eller bara för att titta. Vill man inte prata så behöver man inte. Vi vet att Ibland kan det till och med vara skönt att få bli lämnad i fred och bara bilda sig en egen uppfattning.

Alltid välkomna.

Mvh
West Coast Kickboxing
Björn Rhodin
Magnus Segerberg

Douglas Franzén