Nybörjarkursen tillfälligt stängd för anmälan

Vi har nu slagit i taket gällande antal anmälda på nybörjarkursen för medlemmar från 15 år och uppåt (benämnt "vuxna") 
Som tidigare informerat är det enda sättet att vara bekräftad en plats att betala sin terminsavgift, antingen kontant på plats eller på swish 123 27 53 150. (Märk betalningen med förnamn och efternamn.)
Det finns ett 20-tal platser kvar i skrivandets stund (2020-08-27). Skulle platserna ta slut så meddelas detta både via mail och på webben/facebook. 

Skulle det vara på det viset att det efter någon vecka eller två bedöms finnas platser kvar så öppnas anmälan igen och utannonseras på mailen, på webben och på sociala medier. 

Följande meddelande har skickats ut till samtliga anmälda på nybörjarkursen: Från ordförande Björn Rudman, sekreterare Magnus Segerberg och kassör Mikael Rojas till anmälda på nybörjarkursen.
 
Hej! Det är med stolthet och ödmjukhet vi har mottagit er anmälan till höstterminen 2020 på West Coast Kickboxing. Nybörjargruppen är för närvarande stängd för nya anmälningar då vi nått vårt max.

Detta året är som inte undgått någon, inget vanligt år på något sätt. Så även för oss. Nu är det återigen dags för terminsstart på riktigt då vi anser oss kunna svara upp mot dom riktlinjer som myndigheterna lämnat för att minska smittspridningen.
Med anledning av detta får ni nu det här enkla brevet.
 
Då vi har väldigt många anmälda till nybörjargruppen kommer vi begränsa möjligheten till provträning. För den som vill ha en plats i gruppen för höstterminen är det först till kvarn som gäller och med det menar vi att betald terminsavgift är säkrad plats.
Provträning kommer få ske i mån av plats och betalande medlemmar kommer äga företräde. Detta för att vi inte skall stå i en situation där föreningen skapat den trängsel och uteblivna sociala distanseringen som myndigheterna förespråkar.
 
I lokalen kommer det finnas handsprit på flera olika ställen, desinfektionsmedel och papper till utrustningen och utrymme för att kunna hålla avstånd. Själva träningen, teknikerna man lär sig under första terminen och så vidare är inga problem ur ett avståndsperspektiv. Det är först på fortsättningskursen (termin 2) som närkontakten i idrotten blir mer omfattande.
 
Gällande ombyte så kommer omklädningsrummen vara stängda för just detta. Ni behöver alltså komma ombytta. Det är i dessa utrymmen ser vi som lokalens största problem gällande social distansering, därför väljer vi att göra såhär.
Toaletterna som finns kommer benämnas som unisex så även om det står herrar/damer på dörrarna till omklädningsrummen så används bägge toaletterna för alla. Ändå vill vi be er att gå på toaletten en extra gång innan ni åker till träningen.
 
När ni kommer in i lokalen kommer ni ställa av era skor i skohyllan till höger, sprita händerna och därefter gå in i träningshallen. Där inne är inga problem att hålla avstånd till varandra.
När lektionen är slut hämtar man sina skor och lämnar lokalen genom kampsportshallen och ut i gymmet (Caladrius) som ligger vägg i vägg. Det innebär att ni i nybörjarkursen inte kommer springa på fortsättningskursen som kommer efteråt. På så sätt minimerar vi kontakten mellan medlemmarna för tillfället.
 
-       Samtliga former av förkylningssymptom är fullständigt förbjudna i lokalen.
-       Har man varit sjuk skall man varit symptomfri i 72 timmar innan träning hos oss är aktuellt.
-       Om man behöver hosta och nysa (vilket såklart kan hända trots att man är utan infektionssymptom) görs detta villkorslöst i armvecket.
-       På vintern när det kommer ”rök” ur munnen, dvs vår utandning kondenserar, så kan vi se hur långt vår utandning når. Andras ”rök” är det ni inte vill ha in i näsan. Håller vi tillräckligt med avstånd för att det inte skall vara en risk har vi minimerat smittrisken på ett sätt som är mycket effektivt enligt forskarna. Därav kravet på social distansering.
 
Så med dessa orden vill jag önska er varmt välkomna till oss på West Coast Kickboxing. Vi kommer göra vårt absolut bästa föra att ni skall få en fantastisk kampsportsupplevelse hos oss under hösten.
 
Vänliga hälsningar
Björn Rudman
Magnus Segerberg
Mikael Rojas