Ah men det var ju helvete.

Så.

Det gick inte.
Testade.

Gick inte.

 

Men nu är det total omställning i huvudet.

Nu skall jag försöka ställa om ifrån fightträning till post-operativ rehab för knäet till vänster, rehab för det galet uttänjda ledbandet i knäet till höger och uppbyggnadsträning för bålen och överkroppen.
Jag kände idag att det kommer krävas mer av hjärnan än jag kanske tänkt tidigare.
Som idag - när jag helt enkelt fick ge upp sparringen för att knäet gjorde ont, blev tjockt och var instabilt - så kändes det jävligt röven en liten liten millisekund. Jag fick liksom bara smaka på hur andra kanske har det. Folk som låser in sig hemma när dom är skadade. En liten smakbit på den hemskheten.
Men sån ÄR inte jag. Aldrig varit och kommer aldrig att bli.

Men som sagt. Jag fick tänka till för att få tankarna tillbaks på rätt väg igen.
Var nyttigt för den mentala träningen tror jag.

 

Jag har i alla fall nu bestämt mig för att inte göra mer med benen förrän operationen är klar och jag skall börja röra på mig enligt programmen.

Men fram till dess.
Bål. Både styrke och stabilitet.
Sätter målet att stå i rak planka i 3 minuter.
Jag skall bli som en gymnastjävel. Stentuff.

 

Nu kör vi.

Etiketter: knäskada rhodin

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln