Söndag och massor av kaffe

Koffein Koffein

Vissa dagar tror jag fan det är dolda kameran när första barnet skriker. Idag var en sådan dag.

Ibland undrar jag hur jag hur det går går till. Att komma upp. Att inte stänga av och bara ligga kvar.

Kaffet är min räddning - min ledsagare - min mentor och min allra bästa vän dessa dagar.
Sen piggnar jag till. Och drivet åkerkommer.

Men det tar tar tid.
Jag har även återupptäckt koffeintabletter.


Citerar Wikipedia och skrattar lite åt 200 mg/kg kroppsvikt (200 * 89 =17 800 mg)

Koffein som njutningsmedel är relativt oskadligt. Också vid mångårigt bruk känner man idag inte till några tydliga medicinska skador eller biverkningar. Detta förutsätter dock "normal" konsumtion, då de flesta ämnen blir farliga vid tillräckligt höga doser. Toxisk dos för de flesta (vuxna) människor ligger på ungefär 20 mg per kg som personen väger. Dödlig dos tros ligga runt 150-200 mg per kg, vilket kan uppskattas till cirka 100 koppar kaffe..

 

Faktum är att det som verkligen får upp mig och får igång mig är alla grejer jag har att göra. Alla projekt, alla planer och alla grejer som skall göras. DET får upp mig.
Idag fick första mötet med tävlingsgruppen upp mig. Men det tog nästan 15 minuter innan jag kom ihåg det.
Då blev allt lättare.

 

Superdaddy Mode - ON.

 


Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln