Jag är tillbaka

                 Ja men där e han ju!!            Det var inte igår!

 

Men jag har täkt på er och jag har tänkt på att skriva men det har liksom inte blivit av.. Men nu kör vi!!

 

Så vad har hänt sen förra gången jag var här och skrev? Ja en hel del... Terminen började och jag drog till Brasilien med dubbla känslor i kroppen.. En känsla som sa fan va gott att lämna denna kyla och få en del soltimmar,värme,bad,massa kött (för det äter man i Brasilien) och en och annan kall så att säga. Den andra känslan som sa du kan inte dra nu! Som vi har planerat,disskuterat,förberett och längtat och så drar jag när det sätter igång men men nu blev det så.. 

 

Men en månad senare satte jag mina fötter på svensk mark igen och längtade enormt till en lokal med mjuka mattor på golvet,svettiga boxhandskar och en doft av linnement. Så det var mer eller mindre ett stopp hemma för att ställa in väskorna och hämta träningsväskan och inställa sig för träning.. Mumma..

 

För att inte göra det mer långdraget så kan jag kortfattat säga att det hände en del när jag var borta men det har hänt ännu mer sen jag kom hem och speciellt med nybörjarna.. shit vilken utveckling.. det har gått från att försöka hitta sin faightingställning till att man har tagit sina första stapplande och spännda steg in i sparringvärlden och det utan att göra bort sig.

Hur lång tid har detta tagit? ca 2 månader.

Kallas det utveckling?  Kan man säga va!!

Så ett ord på vägen till er, fortsätt kämpa på som nu gjort så kommer ni att bli sjukt bra!!

 

Det är med stor lycka och mycket stolthet som jag kommer ner till klubben varje gång det är träning.

 

 

Det får bli allt för idag.. På återseende och träna hårt..

 

Douglas

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-