She´s back!!

Äntligen tillbaka!

Två träningar och ett löppass är gjorda efter skadan och det känns fantastiskt skönt :) Jag har varit borta 3 veckor, men det har känts som flera månader. Fast det har varit en bra period ändå med mycket jobbig men rolig styrketräning som tydligen har gett resultat, och det är ju inte fy skam.

Jag har varit på varje träning och suttit och tittat och myrorna i benen har inte varit nådiga kan jag lova. Men fastän jag bara har suttit vid sidan av så känns det som att jag har utvecklats på nåt sätt ändå. Jag har en go känsla och jag känner mig mycket lugnare nu.

 

I början var jag nog lite för hetsig med allt, bara för att jag vill så mycket. Men ”skynda långsamt” är något jag har fått höra många gånger och det verkar faktiskt vara en ganska vettig idé :) För nu får det vara slut på alla skador som förföljer mig hela tiden!!

Så tillbaka på jobbet som vanligt igen och tillbaka i träningen som vanligt igen. Det kan inte bli bättre :)

Idag är det fredag och vilodag, men imorgon kör vi igen!

 

Hajjhajj!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-