Hanna är tillbaks

Ah men haaaaaj! Ja, då var det dags att uppdatera lite kanske. Det var ju trots allt ett tag sen jag skrev. Jag har varit utan dator i två veckor, katastrof! Men nu har jag äntligen tagit mitt förnuft till fånga och köpt mig en sprillans ny, så nu känner jag mig hel igen.

Då är ju frågan vad som har hänt det senaste? Förra veckan tränade jag på som vanligt. Det brukar ungefär se ut såhär för mig varje vecka:

Måndag – Löpning 5 km med högt tempo

Tisdag – Kickboxning

Onsdag – Löpning 5 km med högt tempo

Torsdag – Kickboxning

Fredag – Vila

Lördag – Kickboxning

Söndag – Fotbollsträning

 

Ibland händer det att jag vilar onsdagar och springer fredagar istället, och ibland har jag även privatträning innan kickboxningspassen. Denna veckan har dock sett ut lite annorlunda. Jag vaknade i måndags morse med en fot som jag knappt kunde gå på, och jag kände igen smärtan direkt.

Hälsporre!

Nog kul.. Jag har precis blivit av med hälsporren på min andra fot, vilket tog 9 månader! Men förhoppningsvis så ska denna läka lite fortare :) Så jag fick tala om detta för de tre vise männen (Björn, Douglas och Magnus) och löpningen kunde jag ju glömma denna veckan. Men som dom säger, det går ju att träna runt skadan. Och så har det fått bli. Så jag har varit nere på träningarna men kört styrka vid sidan av. Med hjälp av hantlar och min egen kroppsvikt så har jag varit helt slut i kroppen, både efter tisdags och torsdagsträningen. Det känns gött :) Jag har till och med lite träningsvärk och det var faktiskt ett tag sen sist. Maten denna veckan har inte riktigt fungerat som den ska och det har jag känt av väldigt tydligt. Tjejen med ständig överskottsenergi har varit som en zombie ;) Skärpning!

Nu har jag iaf köpt kosttillskott – Vitargo. Spännande att se hur det kommer påverka mig under träningen.

Det här har med andra ord varit en väldigt lugn träningsvecka för mig. Imorgon (lördag) blir det styrka igen, men nästa vecka kan jag förhoppningsvis köra på för fullt igen och det ser vi fram emot! :)

 

Måste säga att det har varit riktigt kul att titta på nybörjarna denna veckan för shit vad grymma dom har blivit på så kort tid! Skitkul att se verkligen, och det inspirerar mig till att jobba hårt för att också utvecklas snabbt :) Keep up the good work!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-