Underbara fredag

 

 

Man kan ju inte annat än att vara glad. Idag ska jag njuta av att bara vara ledig från träning och umgås med mina nära och kära som jag tyvärr inte hinner umgås med så ofta. Man får ta vara på de tillfällen som ges :) Jag börjar faktiskt lära mig att det är okej att njuta av att inte träna. Inte för att jag har tröttnat på att träna, utan för att kroppen faktiskt behöver vila ibland.

Det är mycket nya känslor som har infunnit sig i mitt nya kampsportsliv, bra känslor. Som har fått mig att växa till mig lite som människa :) Det känns bra! Och någon som nog är ännu gladare än mig än nog min mamma. Hon som alltid oroar sig för att jag ska träna ihjäl mig. Nej jag säger då det, träna hårt men ta vara på vilodagarna :)

 

Imon kör vi igen!

 

So long.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-