Summering!

Dags att summera några träningspass. Jag måste börja ta med mig penna och papper till träningarna, jag tror att jag ska komma ihåg vad vi har gjort men efter ett par dagar så är det glömt! Jag brukar komma ihåg om det har gått bra eller dåligt och det jag kommer ihåg av lördagens träning var att den var riktigt bra och jag hade en skitgo känsla. Det börjar kännas bättre och bättre nu och det är så skönt att känna att jag utvecklas. Jag känner att konditionen börjar komma till sin rätt, jag orkar så mycket mer nu än vad jag gjorde innan. Kan det vara för att jag äter ordentligt? Ja men visst är det så. En sån skillnad det har blivit sen jag förstod att jag måste äta för att orka.

 

Träningen igår var också riktigt bra men det gick inte lika bra. Orken var det inget fel på, kombinationerna som vi gjorde på mitsarna gick ändå ganska hyfsat, men det var sparringen som gick skit. Varför får jag hjärnsläpp så fort jag ska göra det på en person? Jag vet aldrig vad jag ska göra, eller också gör jag bara samma sak hela tiden. Jag tycker det är skitkul med sparring, det är verkligen en utmaning och när man känner flytet så är det en sån go känsla. Men den goa känslan fanns tyvärr inte där igår ;) Vi avslutade träningen med att göra burpees, shit, lätt som en plätt gick det! Sen fick jag skynda mig till träningen nere i Kungsbacka med Kungsbacka Kick&Thai och MMA-gänget. Tänkte köra dubbelpass, men jag hade inte fått i mig någon mat efter första träningen så energin var i stort sätt slut. Det fick bli lite skuggboxning och styrka vid sidan av ist, vilket var rätt gött och välbehövligt :)

 

Idag var det dags att springa dom härliga 5 kilometrarna. Det var sååå skönt att slippa springa på gymmet, slippa stirra in i den där väggen. Min vanliga gamla slinga fick det bli, lite isigt på en del ställen så jag var nära att sitta på röva x antal gånger, men annars kändes det bra. Jag har alltid haft svårt för det här med löpning för jag tycker att det är så fruktansvärt tråkigt, sålänge jag inte har en boll att springa efter det vill säga. Jag ser liksom inte tjusningen i det, man blir bara trött och andas högt. Men känslan efteråt är ju obeskrivlig. Jag älskar det! Jag är alltid lika nöjd efter, så det är så värt det :)

 

Imon kör vi igen och något säger mig att det kommer bli ett galet tufft, men grymt träningspass!

 

See ya!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-