Full fart framåt!

Ok. Var ett tag sen. Haft lite på spisen så att säga. Inte mer med det.

Terminen är igång på klubben, nybörjargruppen är snart full, vi har en bra nivå på fortsättning/Avancerad och uppfattningen vi har fått är att alla trivs gott, gammal som ung, stor som liten. Så vill vi ha det.

Den egna träningen har fått sig ett uppsving vilket är väldigt trevligt. Men gör ont.
Tanken är att matcha i fullkontakt kickboxning med lowkick 2011-04-09 på Göteborgs Kickboxning. Kan vara lagom tid fram, så hinner man bli både sjuk och frisk i ett par omgångar utan att göra bort sig.


Vissa dar i veckan kör jag två gånger, andra dagar är vilodagar.
Måndag – Morgonpass
Tisdag – Morgonpass + Kvällspass
Onsdag – Morgonpass
Torsdag – Morgonpass + Kvällspass
Fredag – Vila
Lördag – Förmiddagspass
Söndag – Vila

Ofta ser det ut så att det är säck+fys på morgonen och ordinarie skolverksamhet efter verksamhetsplanen på kvällen.  Och det har fungerat SNOR-bra för mig. Klart man blir sliten, men det är liksom hela tanken.
Som alla förstår är jag väldigt noga med maten under den här perioden. Dels för att återhämta och dels för att jag har ett par kilo som skall bort. Så balansen är hårfin. Och inte helt enkel.

Så fort all is är borta och det är bara någon plusgrad så börjar löpträningen igen. Då blir återhämtningen ÄNNU viktigare. Ser fram emot det.

 

När man är stor och har varit det sen tonåren mer eller mindre så får man alltid små skavanker som man alltid går runt med. I mitt fall är det ett stökigt vänsterknä där jag har en broskskada samt lite känningar i axlarna om jag boxats tungt.
Om det är värt det? KLART DET ÄR! Vaffan trodde ni?
Jag älskar detta, jag skulle bli en hemsk människa utan dom. Jag skulle finnas på Top 5-listan över jävliga människor att umgås med om jag inte fick träna kickboxning och thaiboxning.
Fråga min fru. Det är hennes lista.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln