Privatträning

Bulor på benet och en blå tumme. Ibland gör det ont att träna, MEN det är så värt det. Jag älskar det! Det är mycket att ta in och mycket att lära just nu. Två stycken privatträningar har det varit denna veckan, en med Magnus och en med Björn. Med Magnus i tisdags körde vi mycket raka slag. Raka slag som jag trodde var det enklaste.. Men det är inte bara att slå, utan man ska göra det rätt också. Ibland blev det rätt och det kändes när det blev det. Då flöt det liksom bara på, hakuna matata ungefär. Vi gjorde även lite kombinationer med knä och rundsparkar.

Igår innan träningen körde jag med Björn.  Jag började med att värma upp lite själv. Medans jag körde skuggboxning så stoppade han mig ibland och gav mig lite tips och förklarade när och hur man man kan ha användning för dom olika teknikerna. För det är inte alltid jag tänker på det, utan jag gör dom för att jag har blivit tillsagd att göra dom.  Sen skulle vi köra lite mitsar, olika kombinationer. Prestationsångest, alltid denna prestationsångest.. Jag spände mig på tok för mycket och det gick inte alls speciellt bra. Jag tror alltid att jag ska kunna allting med en gång, men jag kan ju inte det, och när jag inte kan så blir jag förbannad på mig själv. Jag tror att mycket av min prestationsångest ligger i att jag inte vill göra andra besvikna, speciellt inte dom som tror på mig. Jag är rädd för att misslyckas, att andra ska se mig misslyckas. Jag är så väl medveten om hur jag fungerar men ändå så ska den där envisheten alltid vinna. En svordom eller två hoppade ur min mun när det inte gick bra men då satte mr Miyagi mig på plats med en gång, och sen försökte jag hålla det inom mig istället. Det gick ju såklart inte bara dåligt, några gånger gick det riktigt bra till och med. När jag väl tog det lugnt och lyssnade på vad Björn sa så satt teknikerna ganska bra :) Jag kände mig ändå rätt nöjd efter, för jag vände det dåliga i mitt huvud till något bra istället och jag avslutade den träningen ganska bra.

Björn är bra på att ge feedback, både det som är bra och det som är dåligt och det kommer hjälpa mig väldigt mycket. Han och min hjärna kommer nog få många härliga fighter i framtiden ;)

 

Over and out!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-