Jönköping

Heeelt slut efter veckans träningar! Efter tisdagsträningen var jag pigg, men torsdagsträningen tog riktigt hårt på mina stackars ben. Och det känns ju inte mycket bättre efter gårdagens sparring i Jönköping. Men jag måste ändå säga att det känns så jäkla bra, för att det känns som att jag är på väg nånstans, och jag hoppas ju att det är framåt.

Jag är inte alls lika mesig och rädd längre, jag tycker nästan det känns gött att få lite smäll :) Fast att få slag i magen har jag inte riktigt blivit något fan av än.. Nästa gång: spänn magen!

 

Igår var vi som sagt i Jönköping, på poängdomarutbildning och sparringläger. Poängdomarutbildningen gick fint, vi gick igenom lite regler, vad som är en ren träff och inte och så fick vi öva att döma lite sen när några sparrades. Jag är inget ljushuvud direkt men jag tror nog att jag förstod hur det ska gå till.

Inför sparringen var jag så fruktansvärt nervös att jag hade ont i magen. Men när man väl satte igång så var det huuur kul som helst! Alla var rätt mycket bättre än mig så det gick väl inte jättebra, men jag lärde mig förhoppningsvis något vettigt. Eller, det vet jag att jag gjorde :)

 

Idag blir det vila från träning. Jag kommer nog ligga på soffan mest hela dagen. Jag är inte van vid att ta det lugnt och slappna av. Det känns lite konstigt, men idag tror jag faktiskt att jag behöver det.  För imorgon börjar en ny träningsvecka, och då ger vi gärnet! Wohoo :)

 

So long!

 

Ps. Vill ni se resten av bildern - Klick >>Här

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-