Hanna ångar vidare. Vissa dagar är bra. Andra dåliga. Så är det bara.

Här sitter jag med en pepparkaka i handen och filosoferar. Jag tänker på träningen. Hur gick det idag egentligen? Jag kan börja med att berätta vad vi gjorde.  Eller jag kan citera vad vi gjorde, det blir bäst så. ”Uppvärmning med IntuFlow följt av skuggboxning först bara förflyttning därefter explosiv kickboxning i skuggboxning. 
Slag, knä och lowkickskombinationer därefter. Samma person körde 3 min x 3 innan byte gjordes. 
Därefter K-1 Sparring - Korta ronder”.

 

Tillbaka till frågan; hur gick det idag egentligen? För mig alltså. Precis efter träningen så ville jag bara gräva ner mig. Det kändes skit rent ut sagt. På mitssparringen så tappade jag teknikerna hela tiden, jag visste om det och jag försökte rätta till det, men det ville sig liksom inte. K-1-sparringen gick som en bergochdalbana, upp och ner. Ena stunden bra kombinationer och  bra förflyttningar, andra stunden var jag heeelt ute och cyklade och jag tappade guarden fullständigt. Jag har aldrig blivit så trött när jag har sparrat förut. Har jag så dålig kondis? tänkte jag.

Men efter träningen så fick jag mig ett gött snack med mr Miyagi (Björn), och nu när jag sitter här med min pepparkaka i handen så känns det inte så för jävligt ändå. För har man ätit dåligt så har man ingen energi och har man fetingförkylning så orkar man inte lika mycket. Och lite så var fallet idag. Så mina vänner, frukta ej. Bryt ihop och kom igen.

 

Gott nytt år önskar en trött Hanna Bäckman efter ett gott träningspass.

 

Over and out!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-