-Vilken känsla

Ohoy!

I morse trodde jag att jag skulle vakna med en dunderträningsvärk men så blev inte fallet. Sitter istället här med massa energi och massa pepp inför kommande terminstart på WCK!
Jag behöver inte gå in i detaljer på vad vi gjorde på passet igår eftersom Hanna förklara det så fint här i inlägget under, men vi körde alltså uppvärmning, mitskombinationer och sedan sparring och avslutade passet med olika varianter av sit-ups, armhävningar osv.
Igår hade jag skött mig, igår var jag utvilad, igår hade jag ingen prestationsångest, och igår hade jag framförallt: ÄTIT BRA!
Det är helt galet vilken skillnad det kan göra att äta rätt mat, och i rätt tid innan träningen. Jag var pigg och kroppen var helt på min sida när jag kom till träningen. Mitssparringen gick väldigt bra och under sparringen kändes det också helt grymt. Jag kände ett ”flow” som jag inte känt på samma sätt tidigare, jag började tänka och planera mer och jag tänkte både timing och kombinationer. Blev dock tillsagt några ggr både att lugna ned tempot och att inte vara så ”studsig” men ändå kände jag mig mer avslappnad än vad jag gjort innan; I huvudet! :) Att känna att man utvecklas är nästan det samma som löneförhöjning! Sjukt härlig känsla!!!

Ha nu ett gott nytt år allesammans så ses vi snart igen!
/ Ellioth

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-