Detta är ett blogginlägg

Gårdagen började med att klockan ringde 06.00 och den inte så morgonpigga brevbäraren Hanna Bäckman ville inte gå upp! Vem vill det när det är 20 minusgrader ute och man ligger i en varm och go säng?  Men det var bara att masa sig ur sängen och på med blåstället. Frukosten bestod av mammas pastasallad från dagen innan, som jag fick slänga i mig eftersom jag aldrig lär mig att gå upp i tid.. Jag sprang ut till bilen och hoppades att jag skulle slippa skrapa rutorna, men ack så fel man kan ha. Denna morgon satt inte frosten på rutan som den brukar, utan det var ungefär en centimeter is! Kanske något överdrivet, men jag fick skrapa som en dåre för att få bort det och jag tror till och med att jag har fått lite träningsvärk efter det. Kanske kan vara något för Karate Kid istället för ”wax on, wax off”. Tillslut kom jag i alla fall iväg och när jag svängde in på infarten till jobbet så tyckte jag att det var lite väl mörkt, inga lampor tända alls. Det hade tydligen varit strömavbrott sen klockan fyra på natten. Men som tur är så har vi kommit såpass långt i vår utvecklig att vi har stearinljus! Tända ljus inne på hela postkontoret, och sorteringen av posten gick sakta men säkert framåt i en ganska så mysig tillvaro. Efter ett tag kom strömmen tillbaka och vid 11-tiden var vi färdiga med sorteringen och jag fick åka hem. Eftersom jag har haft ont i sidan av ryggen efter några goa rundsparkar som jag inte blockat, så blev det ingen brevbäring för mig igår. Dags för mig att öva lite extra på de där blockeringarna kanske?

Klockan 18 var det dags för träning med Kungsbacka Kick & Thaiboxning. Jag kunde dock inte vara med på allt som gjordes, men lite mitssparring, styrka och lite rörlighet fick det bli. Kändes rätt bra faktiskt och idag känns det till och med ännu bättre. Woho!

 Idag började jag dagen med att försova mig, men jag hade tydligen somnat med kläderna på igår kväll, så det var i stort sätt bara att resa sig ur sängen, borsta tänderna, ta på jackan och åka. Inte ens rutan på bilen behövde skrapas, och jag kom faktiskt precis i tid. Rutinerat!

Nu är jag hemma igen och det som står på dagens schema är först lite löpning på gymmet, sen ska jag och mamma ut och shoppa kläder på rean. Om det nu finns något användbart kvar. Sen kommer det bästa av allt: PULKAÅKNING! Det är på tiden faktiskt, för jag har inte åkt en enda gång i år. Termobyxorna ska på och termosen ska fyllas med varm choklad. Kaffe är för gamlingar!

 

Det var allt jag hade att komma med idag.

Over and out!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-