Ny bloggare - Hanna Bäckman

Vi är mycket stolta över att presentera nästa bloggare.

Hanna Bäckman är fd. elitfotbollsspelare i Kopparbergs FC och som det skulle visa sig - en gudabenådad talang inom kickboxning. Hanna har precis påbörjat sin elitsatsning inom kick och thaiboxning och kommer ha sin utvecklingsbas på West Coast Kickboxing. Hanna tränar även på Kungsbacka Kick och Thai men kommer att träna med tävlingsgruppen samt privatträna med Björn, Douglas och Magnus.

Hos oss får Hanna en 3årsplan över sin träning med individuellt uppsatta delmål och huvudmål.

Vi har redan börjat med mätningar och kontroller för att skapa referenspunkter och nästa steg är fys och teknikprogram som är anpassade efter Hannas nuvarande nivå och kunskaper.

 

 

Så. Utan vidare fördröjning. West Coast Kickboxing ger er - Hanna Bäckman.

 

Hej allihopa.

Jag heter Hanna och är 22 år. Har under större delen av mitt liv varit en riktig fotbollstönt och ägnade det mesta av min tid åt att jaga och sparka på den där bollen. Det gick ganska bra fram tills att de där 
fruktade skadorna började ge sig på mig. Så nu efter några års kämpande bestämde jag mig för att lägga skorna på hyllan ett tag och testa på något annat. Min kära storebror har tjatat på mig i många år om att börja träna thaiboxning med honom så jag ringde Kungsbacka Kick & Thaiboxning och dit var jag välkommen att komma och provträna. Och nu är jag fast i kampsportens underbara värld! Så nu när jag ändå har gett mig in i det så kan jag ju lika gärna köra på, ge allt och se hur långt jag kan gå. Eftersom det här är något helt nytt för mig, så har jag mina fyra vise män Björn, Douglas, Magnus och min tränare i Kungsbacka - Fredrik till hjälp. Jag tror stenhårt på dem och litar på att de kommer att ge mig rätt träning för att nå dit jag vill: toppen.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-