Ohoy!

Dan´efter dan´!

Ohoy!

Igår var det alltså URPREMIÄR på west coast kickboxing. Jag kan utan att ljuga säga att det 1a passet uppnådde alla mina förväntningar och lite därtill! Vi var ett glatt och taggat gäng som samlades i wck’s minst sagt grymma lokal. Det var rymligt och riktigt fräscht, trots att det finns lite finslip kvar att göra.
Vi började med olika rörlighetsövningar av armar/höfter/fötter och andra delar av kroppen. Även förklarade Björn under varje övning varför vi gjorde dem, alltså vilken funktion de har och vilka delar som arbetar vilket jag anser vara väldigt bra, så man inte bara står och gör som tränaren säger utan att ha någon aning om vad det egentligen ger för nytta.

Sedan körde vi igång med lite slag och sparkkombinationer på mitsar för att sedan sätta på oss full utrustning och köra sparring. Vi började med enbart boxning, sedan boxning + lowkicks och sedan kickboxning.

Avslutningsvis körde vi bålträning i form av en massa olika övningar och det sved riktigt gött i magmusklerna efteråt, precis som det ska vara! Sedan körde vi återigen rörlighetsövningarna som vi inledde passet med.
Jag är grymt nöjd med gårdagens pass och kan knappt bärga mig tills vi får köra igång på riktigt. Om jag ska beskriva gårdagens pass med tre ord blir det: Tekniskt, intensivt & roligt! Jag tackar alla på west coast kickboxing för en grym start samt för den härliga träningsvärken jag vaknade upp med i morse! TACK! :)

På återseende! / Ellioth

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-