Vi tänker längre än svett, blod och tårar.

Vi vill ge er denna information för att tala om att vi
har en intention att finnas tillgänglig för ungdomar, skola och kommun. Vi vill finnas här som en anledning till att gå och lägga sig på fredag kväll istället för att driva runt på gatorna till lördag morgon. Vi vill finnas här som förebilder.
Vi tycker inte att vi är bättre än några andra – vi vill bara ge ungdomar en ordentlig möjlighet och ett genuint engagemang.
Vi tror inte på sk. ”quick fixes”. Vi tror inte att ungdomar kan talas tillrätta ur farligt leverne och farliga situationer bara sådär. Dialogen måste pågå längre. Man måste själv ta beslutet. Man måste själv förstå sina alternativ och själv göra sina val. Bästa sättet att göra detta är att ha inspirerande eldsjälar omkring sig som själva en gång förstått alternativen och gjort sina val. Det är där vi kommer in i bilden. Genom att vara förebilder och att erbjuda seriösa, planerade och genom tänkta aktiviteter kan vi hålla den dialogen levande och dynamisk. Vi tror att få umgås och träna tillsammans med olika människor med olika bakgrund och i olika åldrar i en miljö utan press, krav på prestation och pekpinnar får unga människor att växa som individer. Ökad människokännedom ökar respekten för både sig själv och för sina medmänniskor.


Skulle kommun, skola eller någon annan samhällsaktiv instans ha nytta av vårt engagemang ställer vi mer än gärna upp.
Tveka aldrig att kontakta oss om vi kan bidra.

Mvh

West Coast Kickboxing genom Björn

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-