Ellioth bloggar!

Hej gott folk!

Först en liten rättelse: jag KAN visst spela piano, dock inte på någon skrytsam nivå. Men åtminstone tre hela låtar! :)
Wellwell. Hej än en gång! Det är jag som är Elloith, den lilla snubben från Majorna (Kungsladugård).
Här tänkte jag skriva om träning och hur jag utvecklas både fysiskt och psykiskt.
Jag har tränat kick/thaiboxning lite sporadiskt sedan jag var ca 18 år. Men aldrig under någon längre period till följd av brist på otillräcklig motivation, flytt till annan ort, för mkt i plugg and so on. Men nu är jag alltså taggad som aldrig förr och redo att satsa på kick/thaiboxning. Jag har satt höga förväntningar på mig själv som jag tänker se till att förverkliga.

Pga kassa benhinnor så har löpning aldrig passat mig, kan knappt ens hoppa hopprep utan att benen nästan viker sig. Detta gör att jag nu får hitta på andra lösningar för att få upp konditionen (som i nuläget är lite sådär..)

Crosstrainer är perfekt för mina ben och jag körde det på gymmet senast igår (där jag även passade på att lyfta lite skivstänger, köra lite stretch osv). Det var mindre bra eftersom jag inte var helt frisk från min ****** förkylning och blev istället mycket sämre. Så nu ska jag lyda Björns råd och LYSSNA på kroppen. Men det är svårt när man som jag lätt blir VÄLDIGT rastlös av att bara sitta inne eller ligga till sängs.

När jag är frisk igen ska jag köra igång for real med styrkeprogrammet som Björn så fint satt ihop till mig.
Massa tack och creds till dig!

Nu blir det till att kurera sig och samla nya krafter! Må väl där ute! Fortsättning följer...!

/ Ellioth

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-