Malmö och Fighting Spirit

Det blev precis som vi hade tänkt oss. Och idag ligger vi här. Voltaren är vår bästa vän.

Men vi börjar från början.

 

10.00 åkte vi ifrån stan. Jag (Björn), Douglas samt våra fruar, vi hade fixat det fint för oss nämligen. Ibland är det såhär att träningen tar för mycket tid. Knepet är att involvera familjen.

Så jag och Douglas knepade ihop en plan värdig Charles Ingvar Jönsson. Planerad. Tajmad och klar. In i minsta detalj.

Vi lämnade fruarna på Gustav Adolfs torg i Malmö med var sitt visakort och vi åkte och tränade i 3 timmar. Win-Win.

 

GPSen visade vägen till Fighting Spirit på Ystadsvägen i Malmö. En timma för tidigt. Hur fan gick det till? Vi som är kroniskt försenade. Och detta TROTS att vi hade en incident som innefattade avblåsta gamla vindrutetorkare i 150km/tim utanför ett pissregnande Kungsbacka och nya vindrutetorkare för 500 kr på 7Eleven. Så nu kan kärringen som driver 7Eleven gå penison. Win-Win.

 

Vi blev totalt 7 st varav vi var tre från Göteborg. Robert De Zwart ifrån Göteborgs Kickboxning kom också förbi kul nog! Det är alltid utmanande att möta någon som är skyldig en så otroligt många frislag och sparkar som den mannen är.

Det var över lag väldigt duktiga utövare där bland annat Abo Semoai som även var arrangör idag är med i landslaget i Fullkontakt kickboxning och skall tävla på EM om några veckor.

 

Det blev MYCKET sparring. Både kickboxning, thaiboxning och K-1. Och när man känner sig trygg med utövarna runt omkring så växlas automatiskt trycket upp i sparringen och det blir en väldigt speciell stämning. Nästan som en trance. Man skrattar och skojjar mellan ronderna men under sparringen är det full koncentration. Väldigt väldigt stimulerande.

 

Så idag är vi 90 år gamla. Men fan va gött de är! Och vi skall på det i veckan igen!

 

 

/Björn

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-