VI VÄXER

Familjen Familjen

Detta kommer inte bli årets längsta inlägg men ett litet.

 

Det är riktigt kul att se att det för varje gång dyker upp ett nytt ansikte på fysen och det är ännu roligare att se att dom faktiskt har kul. För det är ändå det som är bland det viktigaste i träningen att man faktiskt har kul för då går man ju faktiskt dit igen och igen och igen.

På dagens aktiviteter så var vi 12 personer skulle varit 15 men en del fick förhinder men dom kommer nästa gång.

 

Nu vill jag inte sitta här och vara självgod men jag har inte hört att någon som kommit och tränat med oss har tyckt att det varit tråkigt så om någon sitter och läser detta och känner att fan jag skulle vilja testa men jag känner ingen där så tycker jag att man kommer upp och kör ändå. Det du gör då är att eventuellt gå in på facebook gruppen http://www.facebook.com/profile.php?id=552929558&ref=ts#!/pages/West-Coast-Kickboxing/115932218453931?ref=ts och sätter upp sig på evenemanget eller mailar mig (Douglas), Magnus eller Björn (mailadresser finns på hemsidan) eller ringer nummret som står på samma hemsida som du faktiskt är inne på nu så kommer vi svara på de eventuella frågor som skulle uppstå. Det finns ingen anledning att vara blyg eller tänka att det är pinsamt för det är det inte, lika så att tänka att man är för otränad för det är ju en av anledningarna till att vi faktiskt tränar eller hur!? Och ingen var världsmästare första passet.

 

Hursom så är det mycket roöigt att se att vi växer och växer. Det är roligt för deltagarna och för oss som ligger bakom WestCoastKickboxing.

Till alla som redan hittat hit BIG UP!!

Och till alla som kommer Varmt Välkomna in i denna extrafamilj som WestCoastKickbxing kommer att bli för er.

 

 

Douglas

WestCoastKickboxing

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-