FYS

Operativ Chef för dagen Operativ Chef för dagen

Utomhusfys.

 

Stationsträning är det på schemat då vi sysslar meed utomhusgrejjen.

 

Operativ Chef för dagen var Björn vilket betyder att han chefar över vilka övningar som ska utföras.

 

Dagens övningar bestod av knäböj med hopp, uppdragende av kettlebell i slänt, snurrande av däck, explosiv axelpress och sist men inte lättast firvändning med knäböj och axelpress.

Om man räknar bort den Operativa chefen så hade 5 tappra krigare tagit sig dit varav 2 st helt nya inför denna typen av träning, en stor eloge till er ni krigade på bra.

 

1 min på varje övning följt av en jogging runda på ca 400 meter körde vi idag så det blir väldigt intensivt och lite vila... det gillar vi...

 

Det roliga med denna sortens träning är att den aldrig blir lättare för ju mer anpassad man blir till sättet att träna desto mer tar du i vilket gör att du alltid utveckalar dig lite varje gång.

Så är det ett bra komplement till styrketräningen.

 

För dom dom är nya på detta så kommer första passet vara något av det tyngsta man kanske gjort och de fick Erik och Jerry uppleva, men dom kämpade på och det kommet bli behagligare jag lovar..

 

5 stationer var det så då blev det per automatik 5 jogging rundor och när man tror att allt är klart så säger Chefen att vi plockar ihop prylarna och går ner till parkeringen "för vi är inte klara"

 

Va fan inte klara hur tänker han nu?

 

Jo då har karln fått för sig att vi som sista övning ska putta hans bil en sträcka på ca 200 meter en och en och det hade väl funkat om han hade haft en clio eller liknande inte en kombibil..

 

Men han var chef för dagen så det var bara att verkställa..

 

Jag kan ju nu villigt erkänna att mina skinkor och ben är "lite" möra nu..

 

Summering av detta pass: Roligt, Tungt och bra för rumpan.

 

Stort tack till alla medverkande;

Björn

Magnus

Lasse

Erik

Jerry

och mig själv Douglas

 

på tisdag kör vi igen..

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-