Del 3 - Förbudstiden är ÖVER!


Kolla här!
Ju mer förbud du belägger dig med desto svårare kommer det bli att lyckas. Du har hört det förrut. Säger du till ett barn att inte röra lådan så rör barnet lådan. Det är jävla enkelt förstår ni. Hjärnan uppfattar inte ordet "inte" . Den kan helt enkelt inte greppa det ordet. Alltså! När du säger till ett barn att inte röra lådan uppfattar ungens hjärna "-Rör lådan". Så funkar det i grund och botten för vuxna också.

Så! Förbudstiden är ÖVER! Ät vad ni vill. Men! Var medveten om konsekvenserna kring maten du väljer. Trots att förbudstiden är över betyder inte det att du kan äta smör med sked. Du kommer fortfarande att bli tjock om du äter för mycket och fel grejer.
Det viktigaste är att du VÄLJER att äta rätt.
Hänger du med?

Den röda tråden kommer igen. Träna för att kunna leva. Lev inte för att kunna träna.

Ifrån vänterummet på Mölndalsortopeden
Björn.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-